Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

Projeler

Hijyen ve Gıda Güvenliği Bilinçlerindirme Projesi

Projenin stratejik amacı; Gıda üretimi ve servisi yapan işletmelerin, üretim ve serviste gıda güvenliğini kabul edilebilir seviyede uygulayabilmeleri ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasıdır.

devamı...

Türkiye Gıda Güvenliği Bilgi Düzeyi Araştırması Gıda alışverişinde Türk tüketicisini en çok etkileyen faktörler ‘güvenilir gıda oluşu' ve ‘ailenin sağlığı' iken; Avrupa tüketicisinin seçimini etkileyen kilit faktörler sırasıyla ‘kalite', ‘fiyat' ve ‘görünümü / tazeliği' dir. devamı...

Gıda Dedektifleri Projesi

İlkokul çağındaki çocuklarda (4-5. sınıf) eğitimler yoluyla gıda güvenliği bilinci yaratmak (eğitim modülü), ve onların alışveriş, yemek yeme vb. kısacası gıda güvenliğini ilgilendiren her aşamada bir dedektif gibi görev almalarını sağlayarak küçük yaşlarda başlayacak olan farkındalığı yaratmaktır.

devamı...

Temiz Mutfak (TM) Projesi

 resimBu projenin amacı; yiyecek üreten ve servisini yapan işletme mutfaklarının kullanabileceği uluslararası kabul görmüş bir hijyen seviyesine getirilmesi ve böylelikle tüketicilerin hijyenik ve güvenilir gıdaları tüketebilmesinin sağlanması ve uygulamanın ülke çapında özendirilerek yaygınlaştırılmasıdır.

devamı...

caretta iletisimTAYBO.NET