![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dernekten Haberler
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 sonraki» son»» ![]() ![]() "Boyalı ve hileli kıyma" iddiası ile ilgili açıklama 8 Ocak 2019, Salı Son günlerde gerek sosyal medyada gerekse bazı basın yayın organlarında ‘´boyalı ve hileli kıyma´´ iddiaları yer alıyor.Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ekiplerince haberlerde geçen satış noktalarından kıyma numuneleri alınarak... ![]() ![]() ![]() Mutlu Yıllar 31 Aralık 2018, Pazartesi ![]() ![]() ![]() 7 Haziran Dünya Gıda Güvenliği Günü 24 Aralık 2018, Pazartesi Birleşmiş Milletler'in resmi kararı ile 7 Haziran 2019 tarihinin ilk defa Dünya Gıda Güvenliği Günü olarak kutlanacağını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. #dunyagidaguvenligigunu ![]() ![]() ![]() Ambalajlı gıda mı, açık gıda mı? 4 Aralık 2018, Salı
Programı izlemek için : https://youtu.be/Vap5oMst7zI ![]() ![]() ![]() 16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlu Olsun 16 Ekim 2018, Salı Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından her yıl 16 Ekim'de kutlanan Dünya Gıda Günü'nün bu yılki teması "Eylemlerimiz Geleceğimizdir". Seçilen bu tema ile 2030 yılına kadar dünyada açlığa son vermenin mümkün olduğuna dikkat çekmek isteniyor. Bunun için; ![]() ![]() ![]() Şarbon Bilgilendirme Notu 21 Eylül 2018, Cuma Şarbon nedir? Şarbon, Bacillus anthracis adlı bakterinin yaptığı bir enfeksiyon hastalığıdır. Antraks ismiyle de bilinen şarbon özellikle sığır, koyun, keçi ve deve gibi otçul memeli hayvanların bir hastalığı olmakla beraber insanlarda, diğer memelilerde ve bazı kuşlarda da görülebilmektedir. Hayvanlardan insanlara bulaşan bir zoonozdur. İhbarı zorunlu bir hastalıktır. ![]() ![]() ![]() Tavuk Eti ile İlgili Merak Edilenler - Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner Röportajı 16 Ağustos 2018, Perşembe ![]() ![]() ![]() Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi - 6 Eylül 2018 15 Ağustos 2018, Çarşamba EĞİTİM İÇERİĞİ 1. Gıda Kalite Belirteçleri ![]() ![]() ![]() Gıda Güvenliği ile İlgili Doğru Bilgilere Ulaşmak Gıda Güvenliği Sağlamak Kadar Önemli 30 Temmuz 2018, Pazartesi
Haziran-Temmuz 2018 Sayısı ![]() ![]() ![]() 6. Gıda Güvenliği Kongresi Başladı... 4 Mayıs 2018, Cuma
![]() |