![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayfa: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ««ilk «önceki sonraki» son»» ![]() ![]() Mutlu Yıllar 2018-12-31 00:00:00 ![]() ![]() ![]() 7 Haziran Dünya Gıda Güvenliği Günü 2018-12-24 00:00:00 Birleşmiş Milletler'in resmi kararı ile 7 Haziran 2019 tarihinin ilk defa Dünya Gıda Güvenliği Günü olarak kutlanacağını paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. #dunyagidaguvenligigunu ![]() ![]() ![]() Ambalajlı gıda mı, açık gıda mı? 2018-12-04 00:00:00
Programı izlemek için : https://youtu.be/Vap5oMst7zI ![]() ![]() ![]() 16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlu Olsun 2018-10-16 00:00:00 Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından her yıl 16 Ekim'de kutlanan Dünya Gıda Günü'nün bu yılki teması "Eylemlerimiz Geleceğimizdir". Seçilen bu tema ile 2030 yılına kadar dünyada açlığa son vermenin mümkün olduğuna dikkat çekmek isteniyor. Bunun için; ![]() ![]() ![]() Şarbon Bilgilendirme Notu 2018-09-21 00:00:00 Şarbon nedir? Şarbon, Bacillus anthracis adlı bakterinin yaptığı bir enfeksiyon hastalığıdır. Antraks ismiyle de bilinen şarbon özellikle sığır, koyun, keçi ve deve gibi otçul memeli hayvanların bir hastalığı olmakla beraber insanlarda, diğer memelilerde ve bazı kuşlarda da görülebilmektedir. Hayvanlardan insanlara bulaşan bir zoonozdur. İhbarı zorunlu bir hastalıktır. ![]() ![]() ![]() Tavuk Eti ile İlgili Merak Edilenler - Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner Röportajı 2018-08-16 00:00:00 ![]() ![]() ![]() Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi - 6 Eylül 2018 2018-08-15 00:00:00 EĞİTİM İÇERİĞİ 1. Gıda Kalite Belirteçleri ![]() ![]() ![]() Gıda Güvenliği ile İlgili Doğru Bilgilere Ulaşmak Gıda Güvenliği Sağlamak Kadar Önemli 2018-07-30 00:00:00
Haziran-Temmuz 2018 Sayısı ![]() ![]() ![]() 6. Gıda Güvenliği Kongresi Başladı... 2018-05-04 00:00:00
![]() ![]() ![]() Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi - 25 Nisan 2018 2018-04-13 00:00:00 EĞİTİM İÇERİĞİ
3. Gıdalardaki Bozulma Reaksiyonları ![]() |