İhtiyaç doğrultusunda, süreklilik arz eden konular ile süreklilik arz etmeyen gündem konularında, GGD Tüzüğü'nün esas ve usulleri çerçevesinde alt komiteler (çalışma komiteleri) ya da uzmanlık grupları oluşturulur.
GGD, bu komite ve gruplar aracılığıyla amaç ve çalışma konuları doğrultusunda araştırma, inceleme ve etütler yapar, öneri ve beklentileri saptar, araştırma ve geliştirme merkezleri kurar, gıda güvenliği konusunda kütüphane ve bilgi bankası oluşturur, amaç ve çalışma konuları ile ilgili gelir getirici projeler hazırlar ve uygular.
GGD'nin çalışma komiteleri aşağıda sıralanmıştır.
1. Hayvansal Ürünler - Mevzuat Komitesi
Arzu Şenpazar (Migros) Ayça Özden (Namet) Çiğdem Kızılay Köroğlu (Banvit) Gülce Durmaz (Kalite Sistem Grubu) Hasan Yıldız (Maret) Hülya Günay (Migros) Savaş Ceylanlı (Şenpiliç) Serpil Ürek (Migros) Ufuk Çetin (Kalite Sistem Grubu) Yüksel Soyubelli (Pınar Et)
2. İletişim Komitesi
Belin Alev (Tetra Pak) Fatih Göçen (Banvit) Funda Küçükosmanoğlu (Coca-Cola) Mehmet Aykırı (Pınar) Mustafa Ercan (Pınar) Nerma Gökçe (ISACert)
3. Yayın Komitesi
Edip Sincer (Sincer) Fezal Belgin (Belkim) Necdet Buzbaş (TÜGİS) Nerma Gökçe (ISACert) Samim Saner (Kalite Sistem Grubu) Petek Ataman Yüksel Soyubelli (Pınar Et)
|