Kanser Belirtileri
ana sayfa bize ulaşın hakkımızda üyelik site haritası         English ENGLISH
danışma kurulu gıda güvenliği dergisi bilimsel görüş ve raporlar haberler etkinlikler & projeler şehir efsaneleri efsa videoları sıkça sorulan sorular yararlı linkler

Dernekten Haberler
Gıdalarda Kalite Kaybı ve Raf Ömrünün Belirlenmesi Eğitimi - 6 Eylül 2018

EĞİTİM İÇERİĞİ 

1. Gıda Kalite Belirteçleri
2. Gıdalarda Kalite Kaybı
a.Gıda Kaynaklı Faktörler
b.Çevresel Faktörler
3. Gıdalardaki Bozulma Reaksiyonları
4. Raf Ömrü Tanımı ve Belirlenmesinin Önemi
5. Raf Ömrünü Etkileyen Faktörler
6. Raf Ömrünün Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler
7. Hızlandırılmış Raf ömrü Testleri
8. Çeşitli Örnek Uygulamalar

Katılımcı Profili : Kalite Güvence, Arge, Ürün Geliştirme ve Üretim Departmanları 
Eğitmen : Prof.Dr.Atıf Can Seydim
Eğitim Tarihi : 6 Eylül 2018 (09:00 - 17:00), Workinton, AND Plaza Kozyatağı
Eğitim Ücreti : 400 TL + KDV
İletişim : 0 216 550 02 73 muhteber.ersin@ggd.org.tr

15 Ağustos 2018, Çarşamba

geri
caretta iletisimTAYBO.NET